Gebedsdag voor de Europese Unie

Het is een goede traditie binnen de Evangelische Alliantie Vlaanderen (sinds 2004) om de eerste zondag van mei (dit jaar 6 mei 2012) speciaal te bidden voor de Europese Unie. Wist u dat Europa al 85% van onze wetten bepaalt? Voor veel christenen staat dit wat ver van hun bed (waar we begrip voor hebben), maar als we onszelf niet mobiliseren om hiervoor te bidden, zullen andere groepen hun invloed wél uitoefenen.

In de bijlage vindt u twaalf gebedsonderwerpen en nog wat uitleg over enkele boeiende christelijke initiatieven binnen de EU.

Er zijn verschillende mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan:
– in de zondagse samenkomst enkele minuten uittrekken om hiervoor te bidden
– in uw gemeente een gebedssamenkomst houden
We laten het aan uw mogelijkheden over.