The Sound (The Call) Brussels: 12-14 april

sound-brx2014

Binnen de wereldwijde gebedsbeweging is Lou Engle een zeer bekende naam: hij is organisator van The Call, een initiatief dat regelmatig honderdduizenden christenen in de VS verzamelde voor lofprijs en gebed, en hij richtte ook verschillende huizen van gebed op (ook “Justice Houses of Prayer”).
Het is voor het eerst dat hij ook in België zal zijn, op uitnodiging van het Brussels House of Prayer. Hij zal er een oproep lanceren voor 40 dagen van gebed en vasten, met als doel een nieuw geluid te laten klinken, een nieuwe wind te blazen over Brussel, België en Europa: een geluid van verootmoediging, nieuwe toewijding en een nieuw roepen tot God voor opwekking en transformatie in een continent dat Gods genade wanhopig nodig heeft.

Op het programma staat:
– Vanaf zaterdag 12 april 14.00u: 24u van aanbidding
– Zaterdag 12 april 19.00u: aanbiddingsavond met Samuel Olivier (Parijs)
– Zondag 13 april: 14.30u en 19.00u samenkomsten met Lou Engle
– Maandag 14 april: 10.00u: gebedsacties en -wandelingen in de Europese wijk
Plaats: Vineyard Brussels, Vorstlaan 220, 1160 Oudergem (openbaar vervoer: dichtbij metro Hermann-Debroux).

Het event zal in Engels, Frans en Nederlands zijn.
Alle verdere info en registratie: www.standforeurope.com
Zeer aanbevolen!