Gebedsweek voor de verkiezingen

Sinds enkele jaren organiseren het Gebedsnetwerk, Gebedsplatform Vlaanderen en Pray4belgium telkens een gebedsactie, een ganse week vóór de verkiezingen, dit jaar van 19 tot 25 mei. Ons land heeft gebed héél hard nodig: een land dat God, geloof en christelijke waarden buiten de politiek weert, oogst de vruchten hiervan… Maar het is beter om voor onze bestuurders te bidden dan over hen te klagen! In bijlage kan u een lijst met gebedsonderwerpen vinden.

   Gebedsonderwerpen voor de verkiezingen van 25 mei 2014:

“Allereerst vraag ik je te bidden, te smeken en te danken voor alle mensen, voor koningen en alle andere gezagsdragers. Vraag dat wij een ongestoord en rustig leven kunnen leiden, waardig en in alle opzichten toegewijd aan God”. 1 Timotheüs 2:1-2 (Groot Nieuws vertaling)