Voorjaar 2018: allerlei interessante data

We willen jullie graag op de hoogte brengen van een aantal interessante en aanbevelenswaardige gebedsinitiatieven de komende tijden. Een aantal daarvan overlappen, vraag dus maar aan de Heilige Geest waar jij precies moet zijn, OK? Het eerste weekend van maart zit namelijk overvol:…

Het gebedshuis ‘Sofa&zo’ in Limburg organiseert een ‘iPray’-conference met JC Alzamorra en Dan Lee: 2-4 maart, Hoofdstraat 41 (Marktplein 2), 3941 Hechtel-Eksel, 011/18 79 58, info@sofaenzo.be. Voor het programa, de prijzen, en om in te schrijven (wat noodzakelijk is): zie http://sofaenzo.com/Iprayplusconference.html

Er is op 3 maart (10-18u) ook een ‘Dag van gebed’, georganiseerd door een netwerk van Arabische kerken. In Haacht (Immanualgemeente, Markt 10)

Op zondag 4 maart (14u) is er een Waals initiatief van enkele gebedsgroepen om in het geografische midden van België (het dorpje Walhain bij Waver) ballonnen met bijbelteksten op te laten over ons land: zie ook brief met uitleg in bijlage.

Met de kern van het Gebedsnetwerk zitten we tegelijk op een gebedsretraite in Aalbeke bij Kortrijk (van vrijdag 2 maart 20u tot zaterdag 20u).

Voor de rest is er elke laatste zaterdag van de maand een ‘Fire in the City’ in het Brussels House of Prayer van 10u tot 22u: non-stop aanbidding, voorbede en ook outreach (evangelisatie) in de stad.

Vergeet natuurlijk onze Nationale Gebedsdag niet op 28 april (10-17u in de Vineyard Brussel). Deze zal trouwens samensmelten met ‘Fire in the City’.

De ‘Mahabba’-startdag (een gebedsinitiatief om specifiek voor moslims te gaan bidden) in Brussel zal plaatsvinden op 2 juni (niet 26 mei zoals eerder gezegd) in de Bethelkerk in Schaarbeek (Haachtsesteenweg 403) in de namiddag.

Op 8-9 juni zal er toch géén seminar zijn met Franz Lippi (het was een miscommunicatie); maar we verschuiven dit seminar naar 22-23 juni en Wytze Valkema zal wrsch de spreker zijn

De OneInChrist conferentie zal opnieuw plaatsvinden op 5-7 oktober in Overijse. Reserveer de datum alvast.

Er zijn plannen voor een week van vasten en gebed met Herman Boon, in de herfstvakantie, in België; maar dit gaat alleen door als er 150 deelnemers zijn… Concrete info volgt.

In ieder geval, er is veel te doen, en het is goed dat het gebedsniveau in dit land stijgt.