De (vernieuwde) gebedsketting is gelanceerd!

Een gebedsketting voor België! Omdat ons land véél gebed nodig heeft en bidden de motor is die Gods kracht en genade in beweging brengt. Het Gebedsnetwerk.be lanceert dus een (vernieuwde versie van de vorige) gebedsketting, om gezamenlijk en onophoudelijk tot God te roepen. We zoeken mensen om wekelijks te bidden voor één van de zeven ‘bergen’ (invloedssferen) van onze maatschappij: politiek/overheid, onderwijs/wetenschap, sociale en medische sector, kerk/religie, economie/financiën, familie/gezin, media/cultuur. Welke van deze domeinen hebben jouw hart? Doe jij mee? We hebben je nodig! Alle info over de visie van de ‘zeven bergen’, en over elk van deze bergen in het bijzonder kan je lezen op https://www.gebedsnetwerk.be/gebedsketting/.

Bepaal voor jezelf voor welke berg(en) je wekelijks wil bidden, en je krijgt dan 4 à 8 maal per jaar specifieke gebedsonderwerpen via mail en WhatsApp. Geef je op bij Gerda: 247gebed_gerda@telenet.be. Opdat uit ons land dag en nacht gebeden zullen opstijgen tot Gods troon en Hij zijn zegen en genade in rijke mate zal uitgieten!