Nieuw boek ‘Bidden voor de wereld’

Uitgeverij Iris heeft een nieuw boek uitgebracht met als titel ‘Bidden voor de wereld. Hoe doe je dat?’ Dit boek is het derde deel in de Impact Serie. Het is oorspronkelijk uitgegeven door Jeugd met een Opdracht in Zwitserland. Carlo Brugnoli wil ons met dit boek toerusten in het bidden voor onze omgeving en de volken. Een bijzonder hoopvol boek voor deze tijd!

“We hebben het enorme voorrecht om op audiëntie te mogen komen bij de Koning van het heelal, om in gesprek te gaan over eeuwige en machtige plannen.”

God wil ons betrekken in zijn plan van redding en herstel voor de mensheid. Als zijn zoon of dochter heb je het voorrecht om invloed uit te oefenen op de loop van gebeurtenissen. Je hoeft geen toeschouwer te zijn, maar je kunt een actieve rol spelen in de geschiedenis!

Dit boek wil jou toerusten in het bidden voor waar Gods hart naar uitgaat: je familie, je omgeving en de volken. Het brengt een hoopvolle boodschap, die nieuwe perspectieven opent en je laat zien hoe je een bouwer kunt worden in het Koninkrijk van God.

Met gebedskalender, verwerkingsvragen en talloze ideeën voor jezelf en je gebedsgroep.

Uit dit boek wordt duidelijk hoe groot de rol van het gebed is als het gaat om de redding van mensen en de bestemming van de volken. Een gebedskalender achterin het boek omvat 12 thema’s voor 12 maanden, en reikt voor elke dag een gebedsonderwerp aan. Hierin zijn ook de 7 invloedsgebieden van de maatschappij verwerkt.

Zoals altijd laat Carlo Brugnoli vooral de Bijbelse spreken. Daarnaast put hij uit een rijke persoonlijke ervaring. Zijn boodschap is inspirerend en bemoedigend, en geeft veel verrijkende en stimulerende input voor je gebedsleven.

REACTIES VAN LEZERS:

“Dit boek verlegt de grenzen en laat zien dat met God alles mogelijk is.”

(Cees Vork, leider van de gebedsbeweging ‘Op de bres voor Nederland’)

“Ik heb dit fantastische boek met veel belangstelling gelezen. Ik moest huilen toen ik het boek aan het lezen was. En ik ben enorm opgebouwd in mijn geloof. Met dit boek heb ik een groot seminar over voorbede georganiseerd. Dit soort boeken is wat we nodig hebben.”

(José Bolimola, Congo)

De auteur schreef samen met zijn vrouw een 12-delige serie met diverse praktisch toepasbare thema’s. Hiervan verschenen vertalingen in het Duits, Italiaans, Spaans, Albanees, Malagasi en in braille. De serie wordt nu in het Nederlands uitgegeven onder de naam Impact Serie.

Carlo en zijn vrouw Michèle zijn werkzaam binnen Jeugd met een Opdracht, en internationaal actief op het gebied van evangelisatie en onderwijs.Meer informatie: www.irisboeken.nl

Titel: Bidden voor de wereld. Hoe doe je dat? Aantal pagina’s: 133. Paperback. Prijs: € 10,95. ISBN: 978-90-829582-2-5

Welkom op de website van Uitgeverij Iris! Meer over Iris Uitgeverij Iris geeft de Impact Serie uit. Deze serie is oorspronkelijk door Jeugd met een Opdracht in Zwitserland uitgegeven.Bidden voor zieken. Hoe doe je dat? en Je getuigenis delen. Hoe doe je dat? waren de eerste in het Nederlands uitgegeve…