Gebedsinitiatieven in januari

Het begin van een nieuw jaar is altijd een goed moment om wat meer tijd apart te zetten om God te zoeken en zijn wil voor ons leven en onze bediening. Hij is uiteindelijk de Heer van ons leven en de Heer van de wijngaard, en bij Hem is alle wijsheid onbeperkt en gratis te verkrijgen.

Daarom heeft het Gebedsplatform Vlaanderen sinds vele jaren in de maand januari enkele speciale gebedsinitiatieven:

(1) speciaal voor christenen in West-Vlaanderen (maar natuurlijk ook open voor iedereen) is er een gezamenlijke gebedswandeling in Diksmuide op zaterdag 5 januari, 16.00u (16.00u stands, + gebedswandeling, 20.00u concert met Marcel en Lydia Zimmer; info: stefaan.david@skynet.be, didier.waeyaert@pandora.be; plaats: O.C. Ten Bercle, Kerkplein, Pervijze-Diksmuide;

(2) de wereldwijde gebedsweek, georganiseerd door de Europese Evangelische Alliantie, van 13 tot 20 januari (dit materiaal wordt u nog per post toegestuurd, maar u vindt het ook al in de bijlage GebedsWeek2013)

(3) de provinciale gebedsavond voor leiders op maandag 21 januari, gelijktijdig in de vijf provincies (Roeselare, Hoboken, Haacht, Zonhoven en Oosterzele): omdat samen bidden als leiders een bijzondere impact heeft (zie ook bijlage GPV-gebedsavond-leiders-2013-01-21);