Onderwijs van apostolische kwaliteit op jouw maat

Voor kleine groepen van geestelijk hongerige gelovigen, huisgroepen en gemeenten biedt Gebedsnetwerk een cursus aan. De cursisten beluisteren samen een audio-CD en bespreken het onderwijs onder leiding van de lokale leiders. De sessies bouwen tegelijk aan de onderlinge relaties door hun interactieve karakter. Per sessie is ook een schriftelijke samenvatting voorhanden en gespreksvragen. Het is ook mogelijk de audio-CD te beluisteren voor persoonlijk gebruik.

B.L.A.S.T. ONDERWIJS BELGIE, in samenwerking met Gebedsnetwerk.be

“FUNDAMENTELE PIJLERS VAN JE GELOOF”

Onderwijs van apostolische kwaliteit op jouw maat

Het Gebedsnetwerk werkt al sinds 2007 nauw samen met Franz Lippi (BLAST-ministries, Graz, Oostenrijk): tweemaal per jaar komt Franz een seminar geven in Brussel om ons toe te rusten en op te bouwen, en we zijn hier heel enthousiast over. Hij werkt met een netwerk van gemeenten in Zuid-Oost-Europa, maar ook met een wereldwijd apostolisch netwerk (o.l.v. Alan Vincent).

Het BLAST-netwerk heeft ook in de loop der jaren zeer degelijk onderwijs ontwikkeld over de fundamentele pijlers van het geloof: diepgaand, Bijbels gegrond, apostolisch van kwaliteit, uitdagend, doorleefd, inspirerend… Dit onderwijs is bedoeld om aan elke christen een stevig en gezond geestelijk fundament te geven.

We hebben al met enkele groepen mensen dit onderwijs doorgenomen en willen dit graag verder in België verspreiden.

Het gaat om verschillende modules van telkens 10 sessies op audio-CD (ENG-NL, MP3).

De cursus is gericht op kleine groepen van geestelijk hongerige gelovigen, huisgroepen en gemeenten. De cursisten beluisteren samen de audio-CD en bespreken het onderwijs onder leiding van de lokale leiders. De sessies bouwen tegelijk aan de onderlinge relaties door hun interactieve karakter. Per sessie is ook een schriftelijke samenvatting voorhanden en gespreksvragen. Het is ook mogelijk de audio-CD te beluisteren voor persoonlijk gebruik.

Alle info staat in de flyer (hier openen).

Aanbevolen door: Ignace en Miet Demaerel, Daniël en Martine Hakelbracht, Luc en Lutgart Lambeens, Tim en An Van den Eynde, Willy De Vylder, Jorien Creemers, Gebedsnetwerk.be.