internationale gebeds- en aanbiddingsavond op 21maart

P4B-21maart

Een bijzondere internationale gebeds- en aanbiddingsavond wordt georganiseerd door de European Coalition for Israel en zal zich focussen op Brussel, België, Europa en Israël. Rick Ridings zal de avond leiden. Hij was lange tijd voorganger in Brussel voordat hij naar Jeruzalem verhuisde en er een 24/7 gebedshuis oprichtte op de Sionsberg. Hij is een zeer visionair, inspirerend en profetisch iemand. De avond wordt gedragen en aanbevolen door verschillende netwerken en platforms, waaronder Pray4belgium. De avond zal in Engels en Frans zijn.

Vrijdag 21 maart om 19.30u

Communauté Chrétienne Brésilienne, Tweestationsstraat 91, 1070 Anderlecht (1 km stappen van het Zuidstation)

Zeer aanbevolen! Verdere uitleg vindt u in de flyer.