Nationale gebedsdag 2018

De Nationale Gebedsdag van 28 april (10-22u) komt met rasse schreden dichterbij. Het is ons grootste event van het jaar en we zijn het met de grootst mogelijke zorg aan het voorbereiden. We gaan voor koninkrijkskwaliteit, voor grote vrijmoedigheid in gebed, aanbidding en voorbede, en voor een ernstige verandering in de geestelijke atmosfeer over dit land.

Opgelet: deze dag is niet alleen voor de bidders, maar voor alle christenen! Of beter gezegd: alle christenen zijn bidders! Of niet soms?

Dit jaar laten we ons event samenvallen met ‘Fire in the City’, een maandelijks initiatief van het Brussels House of Prayer, d.w.z. dat we doorgaan van 10u tot 22u. Er zijn telkens blokken van 3 uur, d.w.z. dat we herstarten om 13u, 16u en 19u. In de grote zaal zal doorlopend aanbidding zijn, ook tijdens de pauzes (pauzeren gebeurt dus in de kleinere zaal). Er zijn muziekbands en gebedsleiders uit alle hoeken van het land, en de dag zal drietalig zijn.

Gods oog is op België (en Europa!), en het is aan ons om klaar te staan. Gebed is de éérste stap in elke opwekking, de onmisbare cement in Gods Koninkrijk. In andere landen vullen ze een voetbalstadion voor een nationale gebedsdag (vorig jaar in Zuid-Afrika op dezelfde dag als wij zelfs één miljoen mensen!): groeien we daar in België langzaamaan ook naartoe? In ieder geval, jij kan daaraan meehelpen! België heeft jou nodig! Kom mee bidden, wees een zegen voor ons land en word gezegend!

Stuur deze uitnodiging (zelfs in drie talen) door naar alle andere christenen die je kent.