Nieuwe editie gebedsboekje ‘Geestelijk klimaat van België’

Op de Nationale Gebedsdag in Brussel (28 april) hebben we de nieuwe editie van het gebedsboekje (‘Geestelijke Geschiedenis van België’) gelanceerd. De oude versie was intussen tien jaar oud, en hier en daar zeker verouderd. Alles samen zijn er hiervan 3000 à 3500 de deur uitgegaan (1030 NL, 1140 ENG, 915 FR…), waarschijnlijk naar alle continenten van de wereld. Hoevelen hierdoor voor België aan het bidden zijn gegaan, zullen we enkel in de hemel te weten komen… 

Misschien is uw oude exemplaar intussen kapotgebeden, uit elkaar gevallen van het intense gebruik…? In ieder geval, een update was sowieso nodig, en tegelijk een revisie, uitbreiding en opfrissing: nieuwe statistieken, feiten en cijfers, maar bijv. ook een extra hoofdstukje over oude geestelijke bronnen zoals de Brabantse mystiek. De nieuwe titel is “Het geestelijke klimaat van België: waarom en hoe bidden?”, en het boekje is in vierkleurendruk en het telt 30 blz. Het is bedoeld voor iedereen die voor België wil bidden en daarvoor wat achtergrondinformatie wil. Er worden ook 30 gebedsonderwerpen aangereikt en bijbelteksten om te proclameren.

Het is ook uiterst nuttig om uit te delen aan andere bidders in je gemeente of gebedsgroep. En tegelijk is ook de Franse en Engelse versie herwerkt en beschikbaar: deze zijn zeer geschikt om aan buitenlandse christenen te geven, omdat deze vaak harder bidden voor België en het hen veel inzicht geeft in ons complexe landje.

De prijs is 4 € (5,50 €, verzending inbegrepen); vanaf 5 stuks: 3 € per stuk!

Het bedrag is te storten op de bankrekening van Ignace Demaerel, Achille Detiennestraat 38, 1030 Brussel: IBAN: BE31 9731 2921 5855 (BIC: ARSPBE22) met de vermelding ‘x gebedsboekjes’. Je kan direct bestellen door te replyen op deze mail…

Mag dit boekje ertoe bijdragen dat meer mensen met meer inzicht en meer bewogenheid voor ons kleine landje op de knieën zullen gaan!

P.S. De voorraad oude boekjes (enkele NL en nog redelijk veel Engelse) doe ik weg voor 1 EUR. Op = op.