Nationale Gebedsdag: 25 april 2020, 10-13 uur online

De Nationale Gebedsdag zal ondanks alle corona-toestanden toch doorgaan, zij het in een andere vorm. Gebed is gelukkig niet verboden, en zeker niet gebonden of opgesloten: dankzij de moderne technologie kunnen we het zelfs op een veel grotere schaal dan anders. Als we toch ‘in ons kot’ zitten, is bidden waarschijnlijk het beste wat we kunnen doen!

Op zaterdag 25 april zullen we dus een online gebedssessie hebben van 10u tot 13u, via zoom. Deze sessie zal bestaan uit een 12-tal blokken van 15 minuten, en zal heel divers zijn: Nederlands, Frans en Engels, oud en jong, man en vrouw, blank en zwart. Samen zullen we in eenheid op de bres staan voor ons land.

Het thema is: ‘born for such a time as this’ (Esther 4:14). God heeft ons niet voor niets in deze tijd en in dit land laten geboren worden. Bidders zijn als wachters op de muur. God heeft ook een plan met de corona-crisis, en wil deze wereld wakker schudden. Als we hier goed mee omgaan, zullen we sterker uit deze crisis tevoorschijn komen!

Als ‘zoom’ voor jou nieuw is, het is echt heel gemakkelijk. Je kan Zoom eenvoudig en gratis downloaden: https://zoom.us/support/download

Om deel te nemen aan de zoomsessie (tot 500 personen), zal je moeten klikken op deze link: https://www.gebedsnetwerk.be/ndopzoom

Als je niet op ‘zoom’ kan, kan je het geheel ook op Youtube volgen (via livestream), via deze link: https://www.gebedsnetwerk.be/ndoplivestream

Log a.u.b. op tijd in, want aan het begin geven we alle praktische instructies, o.a. voor vertalingen.

Moedig ook je vrienden, zelfs in het buitenland, aan om deel te nemen (het is drietalig). Als de timing voor jou niet past, je kan deze hele sessie ook op een later tijdstip volgen, zowel op zoom als op Youtube (via dezelfde link).

Laten we massaal en in éénheid op de bres staan voor ons land! En denk eraan: élk gebed komt op Gods ‘bureau’ terecht in een gouden schaal!

Het voorbereidend comité,

Ignace, Frieda, Paul, Donat, Hélène, Esther, Jean & Caro, Yves, Isabelle, Joel, Brecht, Luc, Rabi, Michiel en anderen…